درمان کیست مویی با لیزر و مزایای آن نسبت به عمل جراحی
کیست مویی با رشد غیر طبیعی مو، به وجود می آید. مو پوست را سوراخ کرده و داخل بدن راه پیدا کرده و غیر طبیعی رشد می کند. کیست مویی از پوست و مو تشکیل شده است. این عارضه در ناحیه زیر کمر بین دو باسن به وجود می آید. البته در سایر نواحی بدن نیز این عارضه ی پوستی به وجود می آید، اما درد و عوارض این ناحیه بیشتر است. در این مقاله به درمان کیست مویی با لیزر و مزیت های آن نسبت به عمل جراحی میپردازیم.
درمان کیست مویی
پس از بروز عارضه کیست مویی با مشورت پزشک متخصص، یکی از روش های درمانی را انتخاب و بیماری خود را درمان کنید. روش های درمان کیست مویی عبارتند از:
-
درمان خانگی
درمان خانگی با طب سنتی برای رفع بیماری در مراحل اولیه مفید است. پس از پیشرفت بیماری، این روش درمانی بی تأثیر می باشد. گیاهان مفید برای درمان خانگی کیست مویی را در مقالات قبلی برای شما گرداوری کرده ایم. با تشخیص به موقع بیماری و استفاده از روش خانگی، بدون درد و با صرف هزینه کم بیماری را درمان کنید.
-
درمان دارویی
پس از گذشت مرحله اولیه بیماری، روش درمانی خانگی برای درمان هیچ بیماری تأثیر گذار نمی باشد. قبل از حاد شدن بیماری، می توانید با دارو بیماری خود را درمان کنید. لازم به ذکر است، درمان ها می بایست زیر نظر پزشک انجام شود.
-
تزریق فنل
فنل یک ترکیب شیمیایی ضدعفونی کننده است. برای جلوگیری از آسیب دیدگی بافت پوست، از ژل پارافین نیز در این روش استفاده می شود. این تزریق با بی حسی موضعی انجام می شود. برای درمان، این تزریق باید چندین بار انجام شود. تعداد تزریق به عمق کیست بستگی دارد.
-
چسب فیبرین
این روش با بیهوشی موضعی یا عمومی باید انجام شود. این درمان در مراحل اولیه بیماری مفید می باشد. پس مشورت با پزشک و اطلاع از دلایل بروز کیست مویی، بهترین روش درمانی را انتخاب کنید.
-
درمان کیست مویی با لیزر
پس از مشاهده علائم کیست مویی سریع تر به پزشک مراجعه و درمان را شروع کنید. با استفاده از لیزر کیست مویی به راحتی درمان می شود. این روش درمانی مفید، بدون درد، خونریزی، بی هوشی و زخم و پانسمان است.
مزایای درمان کیست مویی با لیزر نسبت به عمل جراحی کیست مویی
با پیشرفت علم پزشکی، در جراحی ها دیگر نیازی به بیهوشی های عمومی، برش با چاقو، پانسمان و بستری شدن بیمار نیست. عوارض جراحی سنتی کیست مویی، نسبت به جراحی با لیزر بسیار زیاد است. عوارضی که بر اثر برش و زخمی شدن به وجود می آید. مزایای جراحی با لیزر نسبت به جراحی سنتی عبارت است از:
-
برش زخم
مزیت جراحی با لیزر نسبت به جراحی سنتی، برش زخم به وسیله اشعه لیزری است. در جراحی سنتی پس از برش به وسیله چاقو، بیمار متحمل درد، خونریزی و مشکلات پانسمان و رسیدگی پس از عمل می شود.
-
بیهوشی
بیهوشی عمومی یکی از نگرانی ها و محدودیت های عمل جراحی است. در روش جراحی با لیزر، با بی حسی موضعی بیمار، کیست مویی برش و تخلیه می شود.
-
درد و خونریزی
استفاده از اشعه ی لیزر نسبت به استفاده از چاقو، درد و خونریزی کمتری دارد. اشعه لیزر هنگام ترمیم اعصاب آسیب دیده، دردی ندارد. در روش جراحی با لیزر، مویرگ و عروق خونی بدون خونریزی سوزانده می شوند.
[one_second] [/one_second]
[one_second]
-
بستری بیمار
پس از جراحی سنتی بیمار به علت درد، بیهوشی عمومی و خونریزی مجبور به بستری شدن در بیمارستان به مدت 1 الی 2 روز می باشد. در روش جراحی با لیزر، بیمار بلافاصله مرخص و به کارهای روزمره خود می پردازد.
[/one_second]-
مدت زمان عمل
مدت زمان عمل کیست مویی با لیزر ، کمتر 1 ساعت است. جراحی سنتی با توجه به بیهوشی، برش زخم، تخلیه و پانسمان مدت زمان بیشتری طول می کشد.
-
هزینه
هزینه جراحی سنتی با توجه به مدت زمان جراحی، بستری بیمار، پانسمان های متعدد و داروهای مصرفی، نسبت به جراحی با لیزر بسیار بیشتر است. لازم به ذکر است. کلیه بیمه ها هزینه جراحی با لیزر را متقبل می شوند.
-
انتقال بیماری
به علت جراحی باز، احتمال انتقال بیماری های عفونی و خونی در روش جراحی سنتی بیشتر است.